IRC #HIMMANIA

Галерия

-= 1 - 2 - 3 - 4 - 5 =-

Name: Моника Христова
Age :
City: Белене
Nick: monika__ , Just`A`Human , Poison^Girl

Info: HIM е моята любима група! Когато си пускам тяхната музика сякаш се пренасям в друг свят и започвам да мисля, защото аз съм човек, който си стой около хората и ги наблюдава като същевременно си събира информация за техните характери и си правя изводи. Затова аз много бързо навлизам в душата на човек когато разговарям с него. Освен да се интересувам от душите на хората, аз и рисувам. Когато рисувам аз забравям за всичко останало и се оставям изцяло на рисуването. Аз нямам много приятели даже бих казала никакви, защото никой досега не ме е убедил в противното. А кой ли ще е този човек незная!? Всичко се разбира рано или късно, но какви ли ще са последствията - пак незная, но ще узная когато му дойде времето. Други групи, които слушам са: Merilyn MENSON , Scorpions, White Sbake, Metallica, Crematory, Nirvana, U2 , Papa Roach (много ме кефят), EVANESCENCE,GUNS`N`ROSES и Rammshtain. Любимата ми песен на HIM е Killing Loneliness, също така и Love's Requiem, Join Me и Poison Girl. Обичам да оставам сама и да размишлявам.

Pics: 1 - 2 - 3 - 4 - 5

 

Name: Лилия Лунджова
Age :
City: София
Nick: tumnasianka

Info: За мен?
Името ми е Лилия Лунджова
Разумен и здраво съпил на земята човек съм, винаги знам какво искам и вчрвам, че мога да го постигна с времето, просто трябва търпение....... зодия овен съм все пак?
Упорита и много ината понякога, но.... такъв ми е характера, не мога да избягам от него.
Най-голямо удоволствие ми доставят концертите и цялата еуфори която ги съпътства – чакане, копнеж да си набвя заветното билетче и да го съзерцавам в ръцете си, а после да пътувам километри на ред, за да ида и да се накуфея както аз си знам?.С тях се презареждам и продължавам напред.
Метъл и Rock – музиката която слушам и обожавам вече 6-та година. Тресе ме треска по яките жици (китара..ммммм любимият ми изнструмент) и не мога без нея. Тя е начин на живот за мен и ми помага да намирам красотата в живота, когато си помисля, че съм я изгубила.
Групи: HIM, Helloween, Skid Row, Guns`n Roses, Whitesnake, Masterplan, Primal Fear, Edguy, Nightwish (с Таря), Stratowarius (със стария вокал), DIO, DORO, Ozzy – то, Hammerfall, IRON MAIDEN, Holyhell, ManOwar, Blind Guardian:}.......много са, съгурна съм, че ще пропусна доста имена, за това спирам до тук.
HIM слушам от 6г., на пъро място са в сърцето ми, няма други така уникални като тях; красотата на текстовете, музиката и дълбокият глас на мистър Valo, способен да прониже душата ти..мммм....
Интереси: рисуване на графики, ситопечт върху текстил, ходене по планините на палатки и открит огън, фотография, концерти и пак концерти?, събирания по градинките с бира в ръка....

Pics: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9

 

Name: Добри
Age :
City: Благоевград
Nick: RockmaN, VanWilder

Info:

 

Pics: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7

Tattos: 1 - 2

 

 

Name: Габриела
Age :
City: София
Nick: dark_ang3l14 , buried_alive_by_love , Death_Eater

Info: Да си призная сега ми е малко странно да се описвам ,но ще се опитам да бъда скромна...хихих
На 16 години,от София...зодия Близнаци,родена съм на 05.06...
Луда фенка на ХИМ,е не случайно съм тук
Уча в езикова гимназия,с английски език...т.е. сега съм за 10 клас...Много обичам да слушам музика,правя го почти по цял ден,предимно финска...хихи,тя е моя живот...направо съм пристрастена към нея...Друга моя страст е спорта,тренирам вече почти 5 години бадминтон ...Също така имам сестра близначка,с която сме пълна противоположност-тя не харесва метъл,предпочита да слуша "сити"...От време на време пиша стихове,но предимно на английски...Харесвам руската и българската литература.За любим филм-много са,но да кажем~Интервю с вампир,Кралицата на прокълнатите,Секс игри,Бригада...Малко ме е срам,но плача на филми,признавам

 

Любимата ми телевизия е МТВ,а любимо предаване-"Джекес"Мн се кефя на Бам...
Вече споменах,че не пуша...
Хмм,мисля,че това е достатъчно за сега...

 

-= 1 - 2 - 3 - 4 - 5 =-

Изпращайте снимки и инфо за Вас на адрес:

-= heartagram@mail.bg =-