Интервюта

Интервю от списание Hammer (ноември 98)

Пийп, пийп, пийп...с точно такава „птица” за наблюдение трябва да се следи някой, обзавел всекидневната си със супер щедри оферти от секс-шоп. Не маестро Гуидо Хорн (Гуидо Хорн е немски “певец”), а фронтменът на ХИМ, Вилле Вало, е такъв случай.
Трябва да признаем, че такова процедиране има някои предимства. Не е нужно да си сглобяваш стол Inge, да те разчекнат и вържат на маса Herbert или да те заключат в шкаф Arnold. Ето няколко садо-мазо-машинарийки, камшик, дилдото [вид секс-кукла, бел.] е поставена на масата във всекидневната с декоративна цел и спестявайки време, придавайки определена атмосфера. Все пак Вилле знае точно какво впечатление би създала на някои посетители странната джаджа с форма на огромен пенис.
“Понякога крия нещото - казва 19-годишният [?] финландец, - не е по вкуса на всеки. Лично на мен ми харесва повече външният вид на тези вибратори. Това не значи, че е задължително да влязат в употреба, когато правя секс с приятелката ми! Някои жени просто не обичат такива неща. И за да съм честен, доста голям „традиционалист” съм, що се отнася до секса.”
Вилле би използвал всеки изгоден случай да прекара цял ден с гумените кукли Дилдо или дрехи СИМ [?]. Баща му е горд собственик на секс-шоп в центъра на Хелзинки и непрекъснато снабдява сина си с най-новите изобретения за възрастни.
“Затова не притежавам цяла колекция от Дилдо. Не би имало смисъл. Мога да получа безплатно по една всяка седмица. В момента имам само един вибратотор, свързан със „специални” изживявания”, отсича Вилле. Не иска да навлиза в...ъхъм...подробности. „Това са много интимни преживявания.”
Всъщност, това е жалко... Поне можем да изтръгнем от мъжа с кестенявите къдри кое за него е най-еротичното нещо в една връзка. „Моментът, в който жената достигне оргазъм. Това е по-важно за мен дори от собствената ми наслада. Иначе мастурбирам.” Той не се чувства смутен или не на място, поради богатия избор от стоки, пристигащи всяка седмица в магазина. Понякога не знаеш какво точно е това или онова, но, както е казал и Адам: „Трябва да се пробва, не да се разглежда с просто любопитство”... Между другото, този, който си мисли, че „голото” знание е достатъчно за притежател на такъв магазин, греши. Питаме го за „правилата” му.
“Не искам да стресирам клиентите.Повечето стоят напълно несигурни, притеснени и не знаят какво точно търсят. Трябва да им помогнеш да си разяснят собствените нужди.” Когато споменатите плащат с VISA, похарчват поне 600 марки и си тръгват с по две чанти (сякаш излезли от супермаркет), пълни със секс-играчки, а Вилле не може да скрие тъмната си усмивчица.
“Въпреки, че срещаш странни хора, понякога е много забавно да се занимаваш с такава работа. Имам пред вид, кой би прекарал повечето от времето си в гледане на порно?” И знае, че този „кой” е американският президент.