..:: Новини ::..

***

HIM записват ново видео през 14-19 декември 2002 г. Режисьор Bam Margera, ще участва и актрисата Juliette Lewis, още инфо по темата тук.

***

По време на гостуването си в България HIM обявяват в едно от интерютата които дадоха към българските медии, че групата вече репетира новите парчета от предстоящия четвърти албум, като изявиха, че през септември влизат в студио да го запишат

***

На 7 юли 2002 година HIM ще гостуват в България, като ще свирят в Зимния дворец.

***

В раздела Fans може да намерите няколко нови статии, интервюта а също така и много Fan Art

***

Добавени са в раздел Download линкова за сваляне теми за Windows и WinAmp Skins

***

Сменена е старата книга за гости с нова, като всички които са се били записали са изтрити, затова ако искате да се запишете натиснете тук.

***

HIM са номинирани на German Echo Awards за най-добра алтернативен рок група. Другите кандидати са Crazy Town, Gorillaz, Limp Bizkit, и Linkin Park. Победителите в тази група станаха Linkin Park=

***

През третата седмица от януари на пазара бе пуснат новия сингъл на HIM - Heartache Every Moment/Close To The Flame, който успя да влезе в класацията за сингли ТОП 20 още през първата седмица от издаването..

***

HIM ще си дадат малка ваканция в началото на 2002 година, преди нови изяви и новия албум. Най-вероятно новия албум ще излезе най-рано в началото на 2003 г. Групата явно има нужда от време за да възстанови силите си от изтощителното турне и многото пътуване.

***

На e-mail-а ми може да пращате свои снимки и малко информация за вас за да може да създадем истински български фен клуб на HIM, като всички снимки ще бъдат сложени в сайт-а.

***

Изпращайте всякави материали свързани с HIM на e-mail: balky@yifan.net, ако искате да обогатите този сайт с още повече инфо за групата.

*** 

Статия от списание BRAVO от пролетта на 2000

 

Нищо не помага – всичко е разпродадено!
Хиляди разочаровани фенове се блъскат пред входа на Хамбургския клуб "GroЯe Freiheit". Те крещят разярени: „Пуснете ни, пуснете ни!”. Но няма начин: клубът е претъпкан. Дори и на черния пазар няма нито един билет за продан за шоуто на ХИМ. Това се отнася и за останалите продажби: билетите за всеки концерт на Финландските новобранци в музикалния бизнес са разпродадени. Турнето им в Германия вече се превърна в атракцията на годината. Правилно! ХИМ предлагат на феновете си 90 минути концентрирана рок сила. Никакви шоу ефекти, никакви дълги речи – чисто и просто музика. Фронтменът Виле Вало очевидно е в центъра на внимание. 23 годишният вокалист привлича вниманието, без да обикаля сцената като луд.

Виле въздейства само с присъствието си. С мрачен поглед, той поглежда момичетата на първия ред, докато момчетата от групата започват с песента 'Right here in my arms'. Веднага има раздвижване в публиката. Пулсиращият звук хваща феновете като невидима ръка и силно ги разтърсва. Докато пее с мрачен глас "She'll be right here in my arms, so in love", Виле се навежда от сцената. Бавно, очите му се обръщат към публиката. Отговарят викащи женски гласове. Следващото парче наистина стъписва. 'Your sweet 666' от дебютния албум 'Greatest Lovesongs Vol. 666' е за нежна, но невероятна любов. „Песните ми винаги са за връзки с жени”, казва Виле. „Просто не мога да пиша за нещо друго”. "Poison Girl", песен за коварно момиче, почти довежда публиката до екстаз. За първи път Виле се намръщва. С бавни движения сваля черната си блуза, избърсва потта от лицето си и я захвърля зад усилвателя. След това се качва на мониторните кутии, протяга се напред и гордо показва татуировки. Останалите членове на ХИМ се държат нормално относно поведението на Виле. Носейки кожено яке и каубойска шапка, басистът Микко Паананен се разхожда бос по сцената, като се съревновава на струните с китариста Микко Линдстром. На заден план барабанистът Гас Липстик се държи като луд зад барабаните си. Въпреки че пот се стича по цялото му тяло, той е нахлупил синя вълнена шапка ниско на лицето си. До него киибордистът Жуска Салминен седи мирно като статуя. Но когато започва да свири интрото на 'Join me' и екзалтираните гласове на публиката го обгърнат като вълна, лека усмивка се появява на устните му.

Мега хитът свършва с участието на ХИМ. След два биса – “Gone With The Sin” и “Rebell Yell” – музикантите се отпускат изтощени на столовете в съблекалнята им. „Не си спомням германските фенове толкова разгорещени”, казва Виле с доволна усмивка. Те ще продължат турнето си в Германия до 23 Април 2000. И лятото отново ще се завърнат за няколко концерта на открито