..:: Новини ::..

***

HIM записват ново видео през 14-19 декември 2002 г. Режисьор Bam Margera, ще участва и актрисата Juliette Lewis, още инфо по темата тук.

***

По време на гостуването си в България HIM обявяват в едно от интерютата които дадоха към българските медии, че групата вече репетира новите парчета от предстоящия четвърти албум, като изявиха, че през септември влизат в студио да го запишат

***

На 7 юли 2002 година HIM ще гостуват в България, като ще свирят в Зимния дворец.

***

В раздела Fans може да намерите няколко нови статии, интервюта а също така и много Fan Art

***

Добавени са в раздел Download линкова за сваляне теми за Windows и WinAmp Skins

***

Сменена е старата книга за гости с нова, като всички които са се били записали са изтрити, затова ако искате да се запишете натиснете тук.

***

HIM са номинирани на German Echo Awards за най-добра алтернативен рок група. Другите кандидати са Crazy Town, Gorillaz, Limp Bizkit, и Linkin Park. Победителите в тази група станаха Linkin Park=

***

През третата седмица от януари на пазара бе пуснат новия сингъл на HIM - Heartache Every Moment/Close To The Flame, който успя да влезе в класацията за сингли ТОП 20 още през първата седмица от издаването..

***

HIM ще си дадат малка ваканция в началото на 2002 година, преди нови изяви и новия албум. Най-вероятно новия албум ще излезе най-рано в началото на 2003 г. Групата явно има нужда от време за да възстанови силите си от изтощителното турне и многото пътуване.

***

На e-mail-а ми може да пращате свои снимки и малко информация за вас за да може да създадем истински български фен клуб на HIM, като всички снимки ще бъдат сложени в сайт-а.

***

Изпращайте всякави материали свързани с HIM на e-mail: balky@yifan.net, ако искате да обогатите този сайт с още повече инфо за групата.

***
Интервюта

Ville Valo разбива прекрасния романтичен ореал в очите на феновете

10х на Радина от Пловдив за това интервю

Секссимвол, дъртак или сатанист? Вокала на HIM Ville Valo (24) му е писнало от предрасъдаци. С новия си албум "Deep Shadows And Brilliant Highlights" финландската група се изкачи високо в световните класации. Фронтменът пак ще събира погледите на сцената. Това обаче въобще не го интересува. "Аз съм само един певец на рокгрупа, нищо повече".

И в действителност ли сте толкова романтичен, колкото изглеждате в песните и клиповете си?
- Може би около 2%. Много хора си мислят, че ме познават само защото слушат музиката ми, това е глупаво. Музикантите не са стъклени, прозрачни същества.
Но на сцената вие сте мистичната рок звезда.
- Глупости! Не е точно така. Аз пея и си изкарвам страхотно. Искам да се забавлявам нищо повече.
Заради мрачните ви песни и сатаниски символи ви свързват със сатанистите.
- Не понасям веселата музика, но тези символи за мен имат друго значение. Смъртта не означава просто да умреш, а да избягаш от този гаден свят. Въпросет не е в това да си прережеш вените, а в това дали можеш да умреш заради любовта.
Това звучи доста романтично...
- Аз обаче съм ужасно неромантичен. Освен това: какво е романтиката? Не смятам розите и свещите за романтични, това са клишета. Всъщност винаги съм мразил розите, не си падам по свещи, а вино пия само от пластмасови чаши.
Защо не обичате да говорите за личния си живот?
- Не виждам защо трябва да говоря за личния си живот. Никой не го засяга с кого излизам и коя е приятелката ми. Ужасно е когато попзвездите говорят за родителите или жените си. Това само показва, че музиката им не е достатъчно интересна.
Но феновете се интересуват от личния живот на идолите си!
- Да, така е, също като порнографията. Е, аз за съжаление не мога да разкажа шокиращи истории. Ние сме само петима скучни идиоти от Хелзинки - нищо особено.
Е, сега вече скромничите...
- Не е така. Ние правим музика и това е работата ни. И водопроводчикът не си изпява семейната история когато е на работа. Просто си я свършва и си тръгва.
Все пак като рокзвезда ви е много по-лесно да се запознавате с жени...
- Може и така да е, но аз излизам само с момичета, които познавам. Връзка? В никакъв случай! Толкова често пътувам, това със сигурност би означавало много проблеми. Аз съм верен и не си търся краткотрайни сексприключения. Авантюрите за една нощ са скучни и са просто възпалзване от една неловка ситуация: звездата и нейният почитател, който би направил всичко за своя кумир. По дяволите! Какво клише! Освен това, повечето момичета, които се предлагат, дори не са атрактивни.
Какво мислите за имиджа си на любимец на момичетата?
- Това ме забавлява, та аз дори не съм красив. Това, както и много други неща, е просто глупава илюзия. Например на сцената винаги нося черни фланелки и често ги сменям. Това се тълкува като мания или имидж.
Вярно ли е, че си падате по топмодела Кейт Мос?
- Не. Падам си по по-дебели мадами (смее се). Не, сериозно. Кльощавите жени са на мода, но това не ме интересува. Всеки носи нещо красиво у себе си, няма значение дали е дебел или слаб. Това няма нищо общо с личността му. Нямам определен идеал за жена.
Получавате ли много писма от почитатели?
- Нямам никаква представа. Не чета нито едно от тези писма. С това се занимават други хора. А и това, което феновете пишат не е особено умно. Нямам желание да чета някакви глупости за себе си, дори и това да са стандартните: "Вие сте страхотна група! Възхищавам ви се!". В момента работим по нашата Интернет страница, за да могат почитателите ни да ползват e-mail и chat за връзка с нас. Това е по-добрият вариант от купчината писма.
Кое е най-лошото ви сексуално преживяване?
- Винаги съм имал само хубави. Обичам секса. Не си падам по перверзии.
Как мислите, колко деца са направени на вашата музика?
- (Смее се) Не искам да знам! Сигурно са чудовища. Дано са поне наполовина нормални.
Ще поемете ли някога сексшопа от баща си?
- (Смее се) Със сигурност не. Това е адски скучно. Не знам как издържа баща ми там по 10 часа на ден.
Колко татуировки имате вече?
- Пет, най-голямата е тази на лявата ми ръка. Но няма никакво значение, по-скоро е забавна, за разлика от болките, които трябваше да изтърпя.
Ревахте ли?
- И още как - часове наред. (смее се)

И така Ville Valo падна с оглушителен трясък от вършебния си пиедестал. Заедно с голямата му любов към феновете.

10х на Радина от Пловдив за това интервю