..:: Новини ::..

***

HIM записват ново видео през 14-19 декември 2002 г. Режисьор Bam Margera, ще участва и актрисата Juliette Lewis, още инфо по темата тук.

***

По време на гостуването си в България HIM обявяват в едно от интерютата които дадоха към българските медии, че групата вече репетира новите парчета от предстоящия четвърти албум, като изявиха, че през септември влизат в студио да го запишат

***

На 7 юли 2002 година HIM ще гостуват в България, като ще свирят в Зимния дворец.

***

В раздела Fans може да намерите няколко нови статии, интервюта а също така и много Fan Art

***

Добавени са в раздел Download линкова за сваляне теми за Windows и WinAmp Skins

***

Сменена е старата книга за гости с нова, като всички които са се били записали са изтрити, затова ако искате да се запишете натиснете тук.

***

HIM са номинирани на German Echo Awards за най-добра алтернативен рок група. Другите кандидати са Crazy Town, Gorillaz, Limp Bizkit, и Linkin Park. Победителите в тази група станаха Linkin Park=

***

През третата седмица от януари на пазара бе пуснат новия сингъл на HIM - Heartache Every Moment/Close To The Flame, който успя да влезе в класацията за сингли ТОП 20 още през първата седмица от издаването..

***

HIM ще си дадат малка ваканция в началото на 2002 година, преди нови изяви и новия албум. Най-вероятно новия албум ще излезе най-рано в началото на 2003 г. Групата явно има нужда от време за да възстанови силите си от изтощителното турне и многото пътуване.

***

На e-mail-а ми може да пращате свои снимки и малко информация за вас за да може да създадем истински български фен клуб на HIM, като всички снимки ще бъдат сложени в сайт-а.

***

Изпращайте всякави материали свързани с HIM на e-mail: balky@yifan.net, ако искате да обогатите този сайт с още повече инфо за групата.

***
Интервю с Виле взето от Kerrang! 2004

Love metal-ът на Вилле Вало може да бъде лечителната магия, от която се нуждаете в неделната вечер.

Какво очакваш с най-голямо нетърпение относно DOWNLOAD?
Ами миналогодишният Download бе първият ни фестивал в Обединеното Кралство, и беше щуро преживяване, защото предната нощ свирехме в Испания и бяхме спали само 40-на минути, а трябваше вече да ставаме и да тръгнем за летището. Следваше полет, самото шоу и да се разкараме. Свирихме трети на сцената. Този път съм по-развълнуван, тъй като имаме по-добро място в програмата. На миналогодишния Download VIP-зоната беше по-скоро бойно поле, отколкото истински фестивал.

Кои банди нямаш търпение да видиш и защо?
Iggy & the Stooges, със сигурност. Голям фен съм на Iggy, но поради една или друга причина досега не съм го гледал на живо. Трябваше да си променя графиците за пътуване, за да го видя, защото свирим в неделя. Миналото лято бях на ръба да замина за Детройт, за да видя едно от първите шоута на завръщането на Stooges, но нямах време. Така че се надявам този път нещата да проработят. Коя банда да не последваш? Няма такава. Дори Slayer. Не виждам проблем да тръгнем на турне заедно със Slayer, Slipknot, или която и да е банда. Провокираме различни чувства в публиката, но нямам проблем с това.

Най-хубавото и най-лошото преживяване на фестивал, което си имал?
Всъщност са едно и също изживяване, и беше в Роскилде (Дания) през 1996. В началото на шоуто на Slayer някой ми даде огромна, огромна цигара с джоинт, а аз пафках доста без да съзнавам колко е силна. Точно се бях напушил и припаднах. Бях и съвсем пиян, тъй че всичко ми бе в мъгла като се свестих, а челото ми кървеше. Събудих се след половин час от звука на Angel Of Death и лежах около хора в същото състояние като моето. Навсякъде имаше тела. Беше първият път, когато гледах Slayer на живо и да се събудя на прекрасната дисхармония на Angel Of Death бе вероятно най-хубавото и най-лошото ми изживяване.

Какви трикове имаш, за да е успешен фестивалът?
Мисля, че е добра идея билетите да са напоени с ЛСД. Хубава тълпа би се скупчила на фестивала.

А ЛСД перфектната дрога ли е, за да гледаш ХИМ?
Не е лош наркотик. Дехидратираната публика може да е и по-добра.