..:: Новини ::..

***

HIM записват ново видео през 14-19 декември 2002 г. Режисьор Bam Margera, ще участва и актрисата Juliette Lewis, още инфо по темата тук.

***

По време на гостуването си в България HIM обявяват в едно от интерютата които дадоха към българските медии, че групата вече репетира новите парчета от предстоящия четвърти албум, като изявиха, че през септември влизат в студио да го запишат

***

На 7 юли 2002 година HIM ще гостуват в България, като ще свирят в Зимния дворец.

***

В раздела Fans може да намерите няколко нови статии, интервюта а също така и много Fan Art

***

Добавени са в раздел Download линкова за сваляне теми за Windows и WinAmp Skins

***

Сменена е старата книга за гости с нова, като всички които са се били записали са изтрити, затова ако искате да се запишете натиснете тук.

***

HIM са номинирани на German Echo Awards за най-добра алтернативен рок група. Другите кандидати са Crazy Town, Gorillaz, Limp Bizkit, и Linkin Park. Победителите в тази група станаха Linkin Park=

***

През третата седмица от януари на пазара бе пуснат новия сингъл на HIM - Heartache Every Moment/Close To The Flame, който успя да влезе в класацията за сингли ТОП 20 още през първата седмица от издаването..

***

HIM ще си дадат малка ваканция в началото на 2002 година, преди нови изяви и новия албум. Най-вероятно новия албум ще излезе най-рано в началото на 2003 г. Групата явно има нужда от време за да възстанови силите си от изтощителното турне и многото пътуване.

***

На e-mail-а ми може да пращате свои снимки и малко информация за вас за да може да създадем истински български фен клуб на HIM, като всички снимки ще бъдат сложени в сайт-а.

***

Изпращайте всякави материали свързани с HIM на e-mail: balky@yifan.net, ако искате да обогатите този сайт с още повече инфо за групата.

***
Интервюта

Интервю с Йона


Това е интервю с Йона за в. Iltalehti

Jonna Nygren, 25 годишна, има силно ръкостискане. Очите й са удивително зелени, като смарагди. Очите на годеникът й са същите, с малко синьо, като Егейско море. Чужденците често си мислят, че фронтменът на HIM и годеницата му са брат и сестра. Дори и майките им са съгласни, че те страшно си приличат.

Йона има some Gypsy blood running through her veins.
- Ето защо бях строго възпитана. Дядо ми гледаше всеки да има добри маниери на масата. Родителите трябва да бъдат уважавани. Трябва да си честен – обяснява Йона.
Майката на Йона се омъжила за синеокия бял мъж , когато била на 17. Първо се родила Йона, след това малкия й брат. Бащата на Йона в момента има 3-ма сина с новата си жена, най-малкия от които е едва на годинка и половина. От друга страна майката на Йона има 7 годишна дъщеря.
- Много обичам малката си сестра и братята си. Мама и тате винаги са били истинските ми родители. Но порасди факта, че са толкова млади – ние сме по-скоро като приятели.
Йона казва, че тя и Виле също искат да имат деца, но не бързат. Все пак Виле е само на 28.
- Ужасно се страхувам от това, че трябва да раждам. Чудя се как мога да се отърва от това? Сигурно страхът изчезва след като забременееш. Със сигурност докторите ще изкарат бебето по някакъв начин!
Йона не мисли, че е задължително да се женят, дори и да имат деца. – Оо, децата ще бъдат копеленца – смее се.
Макар че Йона е водеща в музикалните програми по MoonTv и SubTv и работи като модел за Paparazzi, тя някак си е непозната за повечето хора, освен като приятелка и сега годеница на Виле. Причината сигурно е, че тя постоянно пътува в последните 3 години. Живяла е в Манхатън с други модели, докато не си е наела 20 м.кв. само за себе си. През лятото ходи във Финландия, за да работи в ресторанти, а през зимата е в Тайланд, Индонезия и Малаизия.
- Настрани от англииския говоря малко Bahasa Indonesia, защото живеех в малки рибарски села далеч от туризма. Макар че имаше постоянно някакви сърфисти. Аз не карам сърф, защото не обичам водата. Не мога да седя и да гледам дъното на морето. Страдам от малък страх от затворени пространства.
Обичам Азиатската култура. Макар че европейците ще си помислят, че живеят много зле – те пак могат да бъдат щастливи.
Един от Финско-Английски приятели на Йона е открил дом за деца в Непал. Йона планира да отиде и да помага някой ден, за повече от няколко дни.
- Мечтата ми е да уча и да стана детски терапевт когато остарея. Искам да помогна на малтретираните деца. Примерно много от тях страдат заради материални проблеми на родителите или от сексуално насилие.
Майката на Йона работи като терапевт.
- Mother Amma и нейните послания към света са важни за мен. Когато чета нейни книги, искам да помогна хората, които са лишени от нещо.
Скоро ще станат 2 години, откакто Йона е със Виле.
- Във Финландия ние просто излизаме, Гледаме филми вкъщи и излизаме с приятели. Виле е готвачът вкъщи. Много хубаво готви източна кухня.
Йона не може да накара Виле да отиде с нея на басейн, където ходи да упражнява походката си.
- На летните места на приятели можем да почиваме голи. Преди няколко седмици заспах така и сега нямам разлики – усмихва се.
Любовта към Виле Вало е последната причина Йона да се върне във Финландия през ноември преди две години.
- Другата причина бяха ефтините медицински услуги във Финландиа. В Ню Йорк трябваше да харча стотици долари на седмица за доктор. Мръсния въздух и климатиците така засилиха астмата ми, че се налагаше да дишам с помощта на апаратура.
Здравето на Йона се подобрява във Финландия, но все още не напуска дома си без инхалатор.
- Трябваше да откажа цигарите, защото астмата ми се влоши. Сега пуша само когато съм в заведение. Просто обичам да пуша, когато пия алкохол. Разбира се не е мъдро – не беше мъдро и когато ходех на балет, show dance and modern dance.
И разбира се пушенето не утива на човек, който ходи да тича по час на пътеката във фитнеса през зимата или в парка през лятото .
- No, I don t have poles with me. Мога да тичам достатъчно бързо и без тях - смее се на въпроса ми.
Нейния певец-писател не е много заинтересован от спорта.
- Аз никога не мисля за Виле като Виле Вало от HIM, който е почти на 30, а е спечелил толкова пари от музиката си, че няма да му се наложи да работи отново, за да живее нормално.
Приемам Виле като нормален мъж. Всичките тези работи с феновете ми се струват много странни!
Списанията писаха, че Виле и Йона са се сгодили във Ruisrock и са си татуирали DILLIGAF.
- Всъщност ние бяхме сгодени от доста време. Направихме си годежните татуировки във Ruisrock, но те не са DILLIGAF – показва ми безименния пръст на лявата си ръка, на който има красиво “V”. Виле има “J” на неговия.
- Имам 11 татуировки. Те са просто парчета плът. Също “V”-то на пръста ми е парче плът, както ние с Виле сме парчета от животите си. Ако някой ден се разделим тези части от животите ни ще са свършени. – Йона не иска това да става.Ето защо тя не иска да се наеме на постоянна работа дори в телевизията, макар и да е завладяна от нея. Ето защо работи като сервитьорка и модел.
- Не искам да съм залепена за Виле на всеки концерт, който има групата, но искам да мога да отида, когато и двамата го искаме.