..:: Новини ::..

***

HIM записват ново видео през 14-19 декември 2002 г. Режисьор Bam Margera, ще участва и актрисата Juliette Lewis, още инфо по темата тук.

***

По време на гостуването си в България HIM обявяват в едно от интерютата които дадоха към българските медии, че групата вече репетира новите парчета от предстоящия четвърти албум, като изявиха, че през септември влизат в студио да го запишат

***

На 7 юли 2002 година HIM ще гостуват в България, като ще свирят в Зимния дворец.

***

В раздела Fans може да намерите няколко нови статии, интервюта а също така и много Fan Art

***

Добавени са в раздел Download линкова за сваляне теми за Windows и WinAmp Skins

***

Сменена е старата книга за гости с нова, като всички които са се били записали са изтрити, затова ако искате да се запишете натиснете тук.

***

HIM са номинирани на German Echo Awards за най-добра алтернативен рок група. Другите кандидати са Crazy Town, Gorillaz, Limp Bizkit, и Linkin Park. Победителите в тази група станаха Linkin Park=

***

През третата седмица от януари на пазара бе пуснат новия сингъл на HIM - Heartache Every Moment/Close To The Flame, който успя да влезе в класацията за сингли ТОП 20 още през първата седмица от издаването..

***

HIM ще си дадат малка ваканция в началото на 2002 година, преди нови изяви и новия албум. Най-вероятно новия албум ще излезе най-рано в началото на 2003 г. Групата явно има нужда от време за да възстанови силите си от изтощителното турне и многото пътуване.

***

На e-mail-а ми може да пращате свои снимки и малко информация за вас за да може да създадем истински български фен клуб на HIM, като всички снимки ще бъдат сложени в сайт-а.

***

Изпращайте всякави материали свързани с HIM на e-mail: balky@yifan.net, ако искате да обогатите този сайт с още повече инфо за групата.

***
Fan Art - Аудио

Това парче е на BlooDy RoSe, млада група от София, която записа кавър In Joy And Sorrow.

Ето и състава на групата:

Мария - вокали
Олег - китари
Оги - барабани
Милена - клавир
Светльо - бас


Сайт: Bloody Rose
Email-а на групата е: BlooDy_RoSe@devil.com

BlooDy RoSe - In Joy And Sorrow (HIM Cover) - 5.5 MB 192 kbps

Публикуването на парчето в други сайтове е забранено! Copyrights BlooDy RoSe ©

 

И тук малко благодарности:} Дългочакваният, изстрадан (от бандата) запис на този кавър мина що-годе нормално благодарение на Илйиката & Асен от КОФТИ Weather (www.kofti-weather.hit.bg), които безусловно услужиха със своите процесори. Не малка роля върху звука на барабаните (на места положителна, на други отрицателна) изиграха и чинелите на Стоянчу. 10х!!!